Szerintetek jogosan akarok oktatót váltani?
Figyelt kérdés
Nem tudom h jó kategóriában vagyok e de szeretnék segítséget kérni. Tegnap órákat vettem a forgalmi vizsgához autóvezetésből (B) jogosítvány. Tudni kell az előzményeket is. Most vagyok végzős nincs sok időm vezetni de amikor csak tehetem beszélek az oktatóval hogy ne legyek lemaradva. Azonban ez 1-2 hetente 1 órát jelent. A tegnapi nap folyamán nekem esett (amikor előre tisztáztam vele hogy az érettségi miatt csak szinten tartok és az órákat is már előre kifizettem),hogy ebből így nem lesz semmi meg h milyen béna vagyok. Egy óra ketten is vezetünk úgy h a másik közben ott ül a kocsiban hátul 1,5-2 órán keresztül 2-szer megnéztem a telefonomon az időt (nem én vezettem hátul ültem) és egész vezetési időm alatt azzal basztatott hogyha nem telefonoznák hátul jobban menne a vezetés, hozzáteszem nem én vezettem és vezetés közben soha nem telefonozom. Elkezdődött az óra (kezdő vagyok) így még nem reagálok olyan gyorsan a helyzetekre pl kijövök egy kanyarból mielőtt váltok vagy egy kanyarban még ez lassabban történik meg, illetve egy 70-es táblánál nem megyek csak 50-nel, mert nem érzem még biztonságosnak. Egész órán basztatott h csiga vagyok és h vezessek gyorsabban. Parkolást még csak egyszer gyakoroltuk hátra tolatva a tegnapin kívül és elvárta hogy egy alkalom után én már pontosan betudjak tolatni és hát persze ez nem ment többször is igazítanom kellett és a végén egy 40-50 cm még maradt. Erre ő hát igen ebből is látszik h milyen béna vagyok. Teljesen elvagyok keseredve és szeretnék egy másik oktatót aki nem ordibál és megmutatja amit kell. Szerintetek jogos ? És ha váltanék ez hogy működik ?2018. márc. 30. 10:28
1/3 anonim válasza:
Mindenféleképpen válts. A te pénzed van a dologban, nyilván nem elvárás, hogy mosolyogjon egész órán, de az hogy ilyen szinten lehord csak az önbizalmadat építi le. Oktatóváltás nem tudom, hogy hogyan megy, nyilván ez függ az iskolától is, ahol vagy, de első körben én panaszt tennék a felettesénél és nem érném be annyival, hogy "oké, majd legközelebb nem lesz bunkó".
2/3 anonim válasza:
Teljesen jogosan akarsz váltani, de egyébként indok nélkül is válthatnál oktatót. Érdeklődj az autósiskolánál! De egyébként szerintem gondold át, hogy mi értelme van fizetni azért, hogy kéthetente egy alkalommal vezess, mikor a vizsgára ez úgysem készít fel, minden alkalommal újra bele kell jönnöd abba, ami így nem válik automatikussá a vizsgáig. Inkább érettségizz le, foglalkozz a tanulással, és kezdd újra a vezetést nyáron. Annak sokkal több értelme lenne.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Utolsó lehet igazad van tényleg egy kicsit túl vállaltam magam, de szerintem akkor mindenképpen váltok mert úgy gondolom akár hogy is csinálom nem szabadott volna bunkóznia ennyire.
2018. márc. 30. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!