Van olyan nyelviskola ami nappalis?
Nappalin szeretnék angolt tanulni, tehát mondjuk 8-tól mondjuk 3-ig angolra járni. Van ilyen lehetőség?
Hallottatok már ilyet?
Angliában az intenzív angol tanfolyam is csak 4 órás..
Nem hiszem hogy napi 8 órában megterhelik az embert idegen nyelvvel.Én még nem találkoztam olyan sulival ahol napi 8 órán keresztül csak nyelvet tanulsz..
Én intenzív angol tanfolyamra jártam Angliában ami 9-12 óráig tartott.(naponta) Ha lett volna több órás elhiheted,hogy oda mentem volna...de nincs.
Köszi a válaszokat.
Igazán én is csak hasra ütve gondoltam ilyen hosszúságú időre. :)
Nekem is bőven elég lenne 8-12ig kb. De az a lényeg, hogy nappalis tanuló legyek...Van-e ilyen nyelviskola?
Szerintem csak nyelvet nem fogsz tudni nappali tagozatként elvégezni..Tanfolyamok vannak,de ezek nem nappali iskolák..
Nincs szerencséd.De ha annyira szeretnél nyelvet tanulni akkor miért fontos a nappali tagozat?
Mert szakmám már van, de nyelvvizsgám nincs. Ahova szeretnék menni dolgozni oda kell a nyelvvizsga, de addig amíg nincs, nem vesznek fel dolgozni. Így nem kapok pénzt: sem árvaságit, sem pedig fizetést. Ezért kellene a "nappaliság", hogy árvaságit kapjak, és tanuljak angolt.
Kicsit zavaros, de azért remélem érthető...
Vannak intenzív nyelvtanfolyamok, leginkább nyáron, ahol minden nap jársz a nyelviskolába. Most épp időben vagy.
Vigyázz, mert napi 4 nyelvóra összesen 180 perc. Napi 5 órás nyelvtanfolyamról is hallottam már.
ma 13:36.nak
Ezt már korábban is megírták..nem ez volt a kérdés,hanem hogy nappali tagozatos diákként tudna-e valahol csak nyelvet tanulni..Nem..a tanfolyamok nem nappali tagozatosak,főleg nem a nyári tanfolyamok..
Hidd el, sokszor még a 2 óra is sok.. :)
Én is intenzívre jelentkeztem, hó végén kezdem, 8-12-ig fog tartani, de előre félek tőle, mert elég soknak tűnik. bár, ez a jó benne, de biztos leterhel majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!