Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mennyibe kerül a nyelviskola...

Mennyibe kerül a nyelviskola ha szeretném letenni az angolt?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 11:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Mennyibe kerül egy autó? (Milyen autó? Hol? stb.) Mennyibe kerül egy nyaralás? (Hova? Milyen szolgáltatással? Mennyi időre? stb.)

Szóval ez így nagyon tág kérdés... Milyen szinted vagy most? Melyik nyelviskolában? Mit értesz az alatt, hogy letenni az angolt? Egy angol nyelvvizsgára vágysz? Alap, közép, felső?

Én az IH-ba jártam pár éve. Másról nincs tapasztalatom, de ők nagyon jók voltak. Bár nem olcsók, az tény, de szerintem az oktatás az megfelelő minőségű. Kb. 2,5 hónapot jártam, aztán megcsináltam a B2 közép C angol nyelvvizsgát. Van náluk ingyenes szintfelmérő, bár az gondolom a legtöbb nyelviskolában szintén van. Illetve ingyenes próbaóra is szokott lenni sok helyen. Szóval menj el valamelyik nyelviskolába, vagy akár több helyre is. Méresd fel az aktuális tudásszinted. Akkor utána meg tudják mondani hogy állsz és milyen tanfolyamokat ajánlatos elvégezned a nyelvvizsgához vezető úton.

Konkrét árakat meg tényleg nehéz mondani, mert nem lehet tudni így látatlanban, hogy milyen szintről indulsz, illetve nyelviskolák árai között is jelentős különbségek lehetnek. Ahogy az oktatás minőségében is... azaz oda kell figyelni mit kap az ember a pénzéért. Lehet, hogy az olcsó a drága, mert nem tanítanak rendesen, csak elkérik a pénzt.

2010. máj. 24. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!