Illik illetve szokás az autóvezetés oktatónak jattot adni?
Figyelt kérdés
most csinálom a B kategóriás joggsim, 6. óránál tartok a vezetésben. arra lennék kíváncsi hogy szoktak e jattot adni az oktatónak és ha igen mennyit és mikor? a sikeres vizsga után? vagy már vezetés közben is?2018. jan. 30. 17:14
1/4 anonim válasza:
Nem elég jatt neki az óránkénti átlag 4,000ft? Hidd el, tett ő már arra magának elég jattot. Nem szokás fizetni pluszban semmit.
2/4 anonim válasza:
Nem, szerintem nem. Így is tök drága, nálunk 5000 egy óra..és ugye minimum 30 órát kell vezetned (vagy legalábbis papíron és ki is kell fizetni az árát). Néhányan adtak egy csokit, üveg piát a sikeres vizsga után, de szerintem azt sem kell...én nem adtam semmit, csak szimplán megköszöntem és semmilyen hátrányom nem származott belőle. Hiába adsz borravalót, hiába vágódsz be az oktatónál stb., attól nem fogsz tudni jobban vezetni és a vizsgán márpedig az számít (szerintem egyre kevesebb a lefizethető vizsgabiztos is).
3/4 anonim válasza:
Én is gondban voltam ez ügyben. Mivel egy tündér ember volt, nagyon elégedett voltam vele, pénzt nem tudtam adni neki, így egy doboz bonbont adtam neki a végén. Talán ez megoldás, de csak ha megteheted, s ha valóban jó fej, s elégedett voltál vele.
4/4 anonim válasza:
Én meg se köszöntem mert egy bunko volt alapbol.
Ha egy "hullámhosszon" voltatok jo fej volt akkor.
Egy kisebb nagyobb ajándékot adhatsz neki.Személyesebb gesztus mint ha csak jattolsz ahogy a pizzásnak is szoktál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!