Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Miért mondta ezt a vizsgafelüg...

Miért mondta ezt a vizsgafelügyelő tanár a vizsgám után?

Figyelt kérdés

Ma volt a kresz vizsgám, átmentem, 66 pontom lett ( 75 pontból minimum 65öt el kell érni ), és miután kész lettem és mentem aláírni a nyilatkozatot, hogy tudomásul vettem a vizsgám eredményét, azt mondta: " Gratulálok, most már mehet játszani a tűzzel"

Most ezt azért mondta, mert úgymond épp, hogy átmentem?

Sok műszaki kérdés volt, amit nő létemre nem igazán értek, de az úgymond rendes kresz kérdéseket mind helyesen válaszoltam meg. ( mikor kinek van elsőbbsége, ez meg az milyen tábla stb )

Csak például azt nem, hogy katalizátoros motort szabad-e betolni, meg hasonlók.

Most ha a kreszel tisztában vagyok alapvetően, akkor miért mondta ezt? Tudom, hogy hozzá tartozik, de szerintem ez nem olyan vétek, hogy nem ismerem a közlekedési szabályokat, táblákat.

Vagy tévedek? Kicsit rosszul esett, vagyis azóta is az jár a fejemben, hogy ezt miért mondta?

2014. szept. 5. 13:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Mármint mintha nem ismerném a közlekedési szabályokat, táblákat. :D Értitek.
2014. szept. 5. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne omolj össze! bővítsd műszaki ismereteidet, beszélgess autós-műszaki beállítottságú ismerősökkel! Nem árt tudni, hogy működik az a gép amit kezelsz, vezetsz...
2014. szept. 7. 06:10
 3/4 anonim válasza:
Biztos csak viccelődött!!!! :D
2014. nov. 1. 15:20
 4/4 A kérdező kommentje:
á már azóta a jogsim is megvan, elsőre átmentem és még nem öltem meg senkit :DD
2014. nov. 1. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!