Szerintetek egy munkaügyi központos tanfolyamon örülnek neki ha megbukik az ember?
A munkaügyiseknek teljesen mindegy, hogy te elvégzed vagy nem. A szövegek hosszúak, de nem is egy nekiülésből kell őket megtanulni, ganem minden előadáshoz a vonatkozó részt. A magyarázat után már nem lesz nehéz.
Ha egy tárgy nekem nehéz volt, akkor tanuló társakat kerestem. Rengeteget segít
Komolyan ettől félsz? :D
Dehogy örülnek annak, hogy megbuksz. (Amúgy is az esetek túlnyomó részében csak hazudják, hogy vissza kell fizetni... annak érdekében, hogy tanulj is valamit és ne bukj meg.)
Ők megkapták utánad a támogatást, ha megbuksz, nekik is vissza kell fizetni. Ez ilyen egyszerű.
Szóval neki az a legjobb ha átmész.
2 hónapja jársz, azóta mennyit tanultál?
Naponta szánj rá 1-2 órát ha ennyire nehezen megy a tanulás.
Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne...: :) Megnézném én, hogy akkor mit kezdenél egy egyetemi tantárggyal, ahol félév alatt összejön az a masszív 500-1000 oldalas anyag és abból kell vizsgáznod úgy, hogy a kettes csak 60%-tól van. S akkor van minimum 4-5 ilyen tantárgyad egy félévben. :) A "könnyebbekről" nem is ejtek szót.
Nyugi, kb át fognak lökni.
Ha sok a bukás, nem adnak több támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!