A villámolvasás tanfolyamok működnek, vagy csak átverések?
Annyira jó, hogy végre valaki értelmesen válaszol a témában, köszönöm :)
"És ezt most el kéne hinnünk, hogy 160 oldalt megtanultál 2 és fél óra alatt? Ha kicsit utána is számolok, akkor ez 1 perc/oldalt jelent, ami enyhén szólva is lehetetlen." Bár már válaszoltak erre a kommentre, elszomorít amikor olyan ember reagál így, akinek fogalma sincs a témáról. Nekem nincs tapasztatom a villámolvasással (bár szerintem el fogok menni a tanfolyamra), kis utánanézéssel könnyen rájöttem, hogy nem hagyományos értelemben vett olvasásról van szó, és senki nem állítja 1perc/oldalt olvasol folyamatos balról jobbra olvasással..
Számomra az ára meggyőző...24800, diákként 21800 Ft, ami szerintem (bár nem vagyok tehetős) nem vészes..vagyis én sokkal többre számítottam, mielőtt megnéztem. Spórolok valamin 2-3 hétig, amit eddig nem sajnáltam magamtól...és megvan. Ha nem vált be, legalább esélyt adtam neki, és nem rágódom tovább azon, hogy vajon jó lenne e, vajon működni fog, vajon könnyebben tudnék tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!