A villámolvasás tanfolyamok működnek, vagy csak átverések?
Nagyon egyszerű megtanulni a módszert, csak eleinte borzasztóan fárasztó használni.
De ha hozzászokik az ember akkor nagyszerű technika.
Szakdolgozati konzultációra nem volt időm készülni, úgyhogy lefekvés előtt megcsináltam a módszert fotóolvasásig, ráaludtam és hajnalban felkeltem befejezni a technikát.
6 tanulmányt, összesen kb 160 oldalt olvastam át 2 és fél óra alatt, úgy h utána simán tudtam beszélgetni a konzulensemmel a témáról. (Ha akartam, még mélyíthettem volna a tudásszintet)
Szóval nagyon jó ez a technika,bár én nem tanfolyamon voltam hanem elolvastam 2 könyvet róla és meghallgattam azoktató cd-t.
A villámolvasás pont olyan, mint a jobb agyféltekés rajzolás vagy az agykontroll, de mind működik.
Egy szóval sem mondtam, hogy megtanultam az egész könyvet....
Arról volt szó, hogy villámolvasással mondhatni kikerestem azokat a fontos mondatokat, bekezdéseket, amiben a lényeg van. Vagyis egyáltalán nem olvastam el minden szót.
Egy hosszú szövegnek általában max 30% a lényeg, a többi körítés, rizsa. Ez pontosan ugyanaz, mint amikor tanulsz és aláhúzod a lényeget. Na a villámolvasással el tudod elsőre csak a lényeget olvasni.
Nekem annyira volt szükségem, hogy képet kapjak a témáról és ez alapján olvastam el az "aláhúzandó" mondatokat.
(ezt megcsináltam egyszer a villámolvasás "hókuszpók" része nélkül is amúgy, egy kb 30 oldalas szöveggel)
Vagyis a lényeg, hogy a legkevesebb olvasással szűrjük ki a legtöbb információt.
Ezt mind meditatív állapotban, ami segít az infókat hosszútávon megjegyezni.
Villámolvasás nélkül találomra :D
Azzal pedig.. fuh ehhez kicsit nyitottnak kell lenni a meditáció és a hipnózis iránt. Megvannak a lépések, amik által hogyúgyhmondjam "ráérzünk" arra, hol a lényeg, mert egy alternatív módón már bevittük egyszer a szöveget.
De ehhez nem kell 40ezer forintot kifizetni, le lehet tölteni ncore-ról, olvasni, hallgatni, csiálni a feladatokat és megtapasztalni. Szóval nem a tanfolyamot promózom, hanem a módszerről adom át az élményeim.
Néztem dokumentumfilmeket hipnózisról, ahol tudományosan vizsgálták az emberek agyát, úgyhogy számomra az ilyen dolgok nem egyértelműen hókuszpókok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!