Nektek mennyi időbe telt letenni a B-s jogsit?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy Pesten kevés az oktató, sok a tanuló, stb, de szerintem nem normális, hogy több, mint egy évbe teljen a "procedúra"... A történet: tavaly januárban iratkoztam be egy kisebb autósiskolába, elkezdtem a KRESZ-t és az elsősegélyt. Mivel utóbbitól kicsit tartottam, ezzel akartam kezdeni, így valóban saját hibámból csak április elején vizsgáztam le. Utána szerettem volna KRESZ vizsgát tenni, mire közölték, hogy ehhez már kell az orvosi alkalmassági - 1 hónap várakozás, mert szemészet is kellett. OK. KRESZ vizsga: június eleje, több mint egy hónap. OK, persze, mindenki most akar vezetni. Vezetés elkezdése: június vége, a kartonom 2 hétig kallódott az éterben, majd többszöri rákérdezés után előkerült. Elkezdtem vezetni, kb heti 2x. Az oktatóm a nyári szabik után közölte, hogy ja, neki legközelebb csak október közepén jó (36 órám volt ekkor). Kérdezem, és kb még hány óra kéne? Erre nem sikerült választ kapnom, csak a többi tanulóval példálózott. Itt mérges lettem, iskolát akartam váltani, be is mentem, majd kérték, hogy maradjak, kapok másik oktatót. OK. Másik oktatóval vezettem plusz 12 órát, mondta, rendben, jelentkezhetek vizsgára, hívjak egy 3. oktatót!! OK. 3. oktató közli, hogy jaj év vége van, vizsga: DECEMBER!!! Addig persze vegyek néhány plusz órát, mert kiesek a gyakorlatból. Arról nem beszélve, hogy nyáron-ősszel jártam, a téli járműkezelésről semmit nem tudok, esélytelennek érzem a vizsgát így. Reklamálni már sehova nem tudok. Ez szerintetek normális így vagy csak engem szívatnak és lehúzás az egész?2017. nov. 3. 17:03
1/4 anonim válasza:
Nekem elég hamar meglett, februárban kezdtem és mire jött a nyáriszünet már megvolt a kártya szóval olyan május végéig tartott. Alapból már úgy mentem a sulihoz, hogy vittem az alkalmasságim és e-learningbe csináeltam a KRESZ-t, olyan 2 hét alatt meglett és rá 2 hétre kaptam időpontot vizsgára ami sikerült elsőre. Március vége felé kaptam oktatót akivel elég sokat tudtam menni szerencsére így május vége fele lett meg a sikeres forgalmi vizsga. Az elsősegélyt a forgalmi vizsga előtt pár nappal csináltam ami kb. annyi volt, hogy 4-5 óra oktatás és utána vizsga.
Budapesten csináltam egy nagyobb autósiskolába.
2/4 anonim válasza:
Nekem 3 hónap lett volna.de mivel meg buktam kreszből így csúszott egy hónapot szóval 4hónap lett belőle. De szerintem ez elég jó,sok helyen majdnem egy évig csinálják.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát basszus akkor rossz sulit választottam, gondoltam hogy ez a probléma. Köszi a válaszokat, ment a zöld!
2017. nov. 9. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!