Esti tagozaton szeretném letenni az érettségit, erre hány éves kortól van lehetőség?
Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 19:23
1/5 anonim válasza:
16-ig vagy tanköteles, tehát a 16. születésnapod utáni napon akár el is kezdheted.
2/5 anonim válasza:
Nem kezdheti el a 16. szülinapja után, mivel abban a tanévben még tanköteles. Hiába lesz pl decemberben 16 attól még júniusig ott kell maradnia. Az azt követő tanévben mehet csak esti tagozatra, addig nappalin kell maradnia.
3/5 anonim válasza:
Érdekes, volt olyan osztálytársam, aki 16 lett tanév elején, de félévkor átment estire..
4/5 anonim válasza:
Érdekes, törvényben van meghatározva, hogy egy tanuló tanköteles a tanév végéig függetlenül attól hogy szeptember 1-én már be is tölti a 16-ot.
5/5 anonim válasza:
Fura, mert amikor én jártam szakközépiskolába, a 16. születésnapjuk betöltése után sok nálunk tanuló lány kiiratkozott...... tegyük hozzá, egyedül..
Férjhez mentek, gyereket szültek, vagy elmentek dolgozni, van aki prostiként dolgozott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!