Milyen japán nyelvtanfolyamra mehetnék így?
Én is szeretnék ki meni a japánokhoz az a egyik kedvenc országom , bárcsak veled mehetnék :)
Én is megfogok tanulni japánul de majd csak jövöre fogom megtanulni , majd lehet hogy találkozunk kint , egyébként neked mi a célod kint a japánoknál? Egyébként én japán filmeket nézek magyar felírattal igy hangolodok rá a japánra , azt a későbbiekben igy könyebb lesz tanulnom is a nyelvet.
Úgy néz ki,hogy inkább augusztus körül elmegyek 1 profi magántanárhoz és akkor jövő ilyenkor már mehetek ki Japánba.
Hogy mi a szándékom velük?:D Annyira tetszik ott a kultúra, a lakberendezés, a nyüzsgés, az óriási épületek között a kis eldugott utcák, amik olyan hangulatot keltenek,mintha visszamentem volna az időben..tetszik,hogy a modern és a régi szépen tud egymás mellett élni. És hazudnék,ha azt mondanám, hogy a pasik nem érdekelnének...:) Kicsit ez is benne van persze,hogy menni szeretnék, főleg,hogy a magyarok annyira nem jönnek be. Nah mindegy.
Neked mi a célod Japánnal?
Remélem egyszer tényleg ott találkozunk. Pont éjszaka gondolkodtam rajta, hogy ha kijutok, néha mennyire egyedül fogom érezni magam, hogy nem tudok magyarokkal beszélgetni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!