Illusztrátor akarok lenni, hogyan tovább? Többi lent.
Illusztrátor szeretnek lenni. Elsősorban gyerek könyveket rajzolnek, de más is szoba jöhet. Ilyen irányú végzettségem (sajnos) nincs, anno jelentkeztem de másfele sodort az élet.
Rájöttem, hogy ezt szeretném csinálni, jól rajzolok. Sajnos teljesen ismeretlen számomra ez az út. Nyilván tanulnék is szívesen, de nem tudom merre menjek. Grafikus képzés (okj)? Egyáltalán milyen programot használnak az illusztratorok? Van meg olyan, h teljesen szabad kézzel rajzolt illusztráció? Ha igen, hogyan digitalizálják? Merre induljak? Kérem olyanok válaszoljanak, akiknek van rálátása ezekre. Köszönöm!
Elősször jelenkezz egy okj tanfolyamra ott meg adják a megfelelő ismereteket hogy egyetemre tudj menni, bár amit ott adnak azzal is kaphatsz már munkát, de egyetmmmel akár külföldön el tudsz helyezkedni. (több fizu)
Közép fokú angol tudás kötelező mert a programok 95 % angolok vagy tört magyarok
Hát maga az adobe illustrator nevü programot használják, az illusztrátorok ez a legismeretebb
ha tényleg jól tudsz rajzolnia akkor kitartással menni a fog a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!