Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Ha olyan dolgot kell megtanuln...

Ha olyan dolgot kell megtanulni, amit szó szerint kérnek (illetve mondatról mondatra) ráadásul nem is az érdeklődési köröm, azt hogyan magoljam be?

Figyelt kérdés

Van egy tárgy,amit szó szerint kérnek vissza,nem viccelek,komolyan.

Ezen kívül minden egyes mondatra is emlékezni kell.

Hogyan lehet gyorsan bemagolni?

Hiába értem,saját szóval el is mondanám,de nem lehet.

2016. nov. 6. 20:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Felnőtt oktatás és a munkahelyemhez kell különben kirúgnak.
2016. nov. 6. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Kétféle módon tanulunk vagy kötjük valamihez, vagy túltanuljuk. Ha szóról szóra kérik, túltanuljuk, de ha tudod kötni valamihez, bármihez, akár hülyeséghez is, akkor könnyebb megtanulni.
2016. nov. 7. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Rögzítsd a hangodat, ahogy felolvasod, aztán pl. munkába menet, vagy akármikor játszd le nagyon-nagyon sokszor egymás után.
2016. nov. 7. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
53%
Én mindig részenként tanultam. Először az első mondat, majd az első és második. Mikor ment akkor a következő... Elég gyors szerintem.
2016. nov. 11. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!