Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szégyellem az érdeklődés...

Miért szégyellem az érdeklődési köröm?

Figyelt kérdés
Mindig mindent rejtegetek a szüleim elől, soha nem akarom megmutatni milyen zenét hallgatok pedig kiváncsiak, de egyszerűen nem megy.

2016. aug. 22. 12:28
 1/8 Szilágyi Ákos121 válasza:
0%
Mutasd meg!
2016. aug. 22. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Attól félsz,hogy ilyen formában némi csalódást okozhatsz nekik.Persze lehet,hogy ennek pont az ellenkezője valósul meg és tetszeni fog nekik.De inkább nem kockáztatsz.Amit jól teszel.
2016. aug. 22. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Hmm... én is ilyen vagyok, vagyis félig(tehát csak egyik szülőmmel vagyok ilyen), mivel ő nem túl empatikus mások iránt, és ha valami neki nem tetszik vagy nem az ő stílusa, akkor durván leszólja, hülyeségnek titulálja. Szóval nálam ez a miértre a válasz, nálad nem tudom, nem ismerem a pontos helyzetet.
2016. aug. 22. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:

De meg tudom érteni!

De csak a szüleiddel van ilyen gondod? Vagy mindenki mással a környezetedben?

Nem szégyen az, ha neked más ízlésed van, mint a többieknek körülötted, hisz nekik is ugyanúgy meg van a maguk érdeklődési köre, nekik is más zenék tetszenek.

Az ilyeneket fel kell vállalni, mert nincs benne semmi szégyen. Csak légy az, aki vagy, nem szabad ilyeneken rágódni. Mert, mi van ha leszólják? Na és akkor? Senki nem ítélkezhet senki felett, pláne, vissza tudsz szólni.

Csak bátran, kedves kérdező!

2016. aug. 22. 12:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Uccsó vagyok. Hozzátenném, a zenénél, nem csak a zenére gondoltam :)
2016. aug. 22. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele, pedig semmi bajom a szüleimmel. Amúgy nem csak velük, hanem a legtöbb emberrel is így vagyok.

Kíváncsi lennék, te milyen zenéket hallgatsz, amiket annyira titkolsz?

2016. aug. 22. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem értem. Nálam egész nap bömböl a metálzene. A szomszéd is jó zenét hallgat (ha akarja ha nem).
2016. aug. 22. 13:42
 8/8 anonim ***** válasza:

mert a zene érzelmeket közvetít elég intenzíven és beszédesen.

te pedig nem kívánod az érzelmeidet megosztani velük,ki tudja miért.

2016. aug. 22. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!