Mikor kezdjek el vezetni tanulni?
Figyelt kérdés
Februárban leszek 16, és 16 és fél éves kortól lehet kezdeni.
Szinte minden álmomban benne van hogy autót vezetek, és hihetetlenül várom már, ezért szeretném olyan hamar elkezdeni, amilyen hamar csak lehet. Csak az a baj hogy az pont ősz, és elvileg nyáron jobb lenne belefognom.
Időm az úgyis lesz szerintem jövő ősszel, mert amúgy is az otthonülős fajta vagyok, nem járok különórákra, edzésekre. A tanulás meg szerintem megoldható lesz mellette.
Szerintetek rossz ötlet év közben elkezdeni? Várjam meg a nyarat? Csak az a baj, az annyira soká lesz, másfél év. :)
15/L
2016. okt. 23. 20:19
1/3 anonim válasza:
Mivel a legtöbb ember akkor kezdi el, amikor már dolgozik, ezért a délutáni, meg munka előtti időpontok fullosak szoktak lenni. Tehát ha nyáron kezdenéd el, amikor van idpd, akkor te több időpont közül választhatsz, amikor vezetni kell. Nem kell sokat várnod. Míg ha tanítási időben kezded el, akkor meg ugye jön a szívás. Én a helyedben elkezdeném úgy előtte, hogy nyáron kelljen a vezetést gyakorolnod, hogy legyen mindig jó időpontod.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kezdd el azonnal, amint lehetőséged van rá, főleg, ha ennyire várod már. Nem nehéz suli mellett megcsinálni, főleg, ha nincs sok egyéb elfoglaltságod. Hajrá!
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2016. okt. 23. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!