Mi az a látvány informatika?
Helo!
Nemrég megkerestek telefonon, hogy Sopronban indul novembertől valamiféle "emelt szintű látvány informatikai" képzés.
A szokásos szöveg, mint utolsó helyek, világszinten elismert papírt ad, munka mellett megcsinálható, sok pénzt lehet vele keresni, EU-s támogatás van most rá stb. mind elhangzottak.
Viszont engem érdekelne, létezik ilyen szak/oktatás? Vagy mi ez pontosan? Mert a nyomulós, tegeződjünk stb szövegből nekem kissé lehúzásnak tűnik.
A képzés elvileg 7-8 hónapos, heti 1 alkalom, 3-4 óra.
Őszintén szólva nem tudom mit gondoljak róla. Valaki már találkozott ilyennel, van ilyesmivel tapasztalata?
Jövő héten hétvége felé jön egy "oktató", aki elmondja a fontosabb tudni valókat, de nyilván addig én is utána nézek pár dolognak, próbáltak már lehúzni, jobb utánajárni az ilyen dolgoknak.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Az? Láttunk már ilyet! Néhány bekasherolt csókos Nyúlbérczy Hobogász teszi-veszi az agyát, dupla ruppóért.
Olyasmi, mint a látványpékség, csak rosszabb. Amit azok előállítanak, legalább meg lehet enni, amíg friss és meleg. Amit a látvány-informatikusok — azt már megette a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!