Lehetek pilóta?
Senkit nem érdekel, hogy miből hányas vagy! Úgyis megíratnak veled egy felvételit. A szemüveg NEM kizáró ok. Medical Class 1-es orvosi papír szükséges hozzá, ez egy orvosi alkalmassági vizsgálat, még mielőtt belekezdesz bármibe, érdemes utánaolvasnod az orvosi feltételeknek.
Érdemes egy műszaki egyetemet elvégezned, de nem feltétlen kell hozzá egyetemi végzettség. Van olyan légitársaság, aki megköveteli a szakmai végzettséget, pl.: Travel Service, ide kell a Nyíregyházi egyetem, pilótaképzése.
Ennyire előre ne gondolkozz még, kezd el az alapoknál, a vitorlázó repülésnél!!!!! ott tanulsz meg repülőt vezetni és olyan alapokat tanulhatsz meg, amit motoros gépen SOHA, nem mellékesen megtanulsz csapatban dolgozni és nagyon élvezetes, hatalmas élmény... én is így kezdtem, nem bántam meg.
Vitorla után mehetsz PPL-re utána CPL és majd itt kezdhetsz el gondolkodni, hogy hogyan tovább a nagygépes repülésig :) Ha bármi kérdésed van, akk írj nyugodtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!