Szerintetek átvesznek?
Figyelt kérdés
Az elozo tanevben erettsegiztem. Jelenleg az iskolamban maradtam es a kereskedelmi okj-s kepzesen vagyok, viszont rajottem hogy nagyon nem tetszik ez a szakma, az iskolat meg mar ki nem allhatom.
Szoval van egy muveszeti suli, ahova nagyon szivesen atmennek, szeretek rajzolni, es erdekel a grafikus szak, nem mellesleg az ottani emberekkel is nagyon jo kapcsolatot apolok.
Olvastam, hogy ide ugy mehetnek at okj-s kepzesre, hogy ha mar van valami vegzettsegem a szakmaval kapcsolatban.
Kerdezem en, ez hogyan lehetseges? Hova tudnek mennni, ahol megtanitjak nekem azokat a dolgokat, amiket nekem tudnom kene ott, es meg papirt is adnak rola. Elmeletileg az igazgato sokmindenre nyitott, szoval akar igy is atvesznek, de ha megsem, akkor mihez kezdjek?
2016. szept. 5. 22:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!