Mennyire nehéz az emelt matek?
Egyáltalán nem olyan durva, mint sokan gondolják. Én is matek faktos vagyok, és nem tanulok többet, mint az előző évben tettem alapórán. Annyi a titka, hogy mivel valószínűleg minden nap lesz matekod, ne hagyd feltorlódni a dolgaidat! Gyakorolj minden nap, nézd át az órai anyagot, oldj feladatokat, mert könnyű lemaradni, de utána újra felvenni a fonalat kemény meló. Az, hogy mennyivel nehezebb, erősen iskola- és tanárfüggő. Szerintem ne parázz miatta, felesleges. Ha nagyon nem megy, nem szereted, általában le is adhatod.
Sok sikert! :)
Mindenképpen csináld meg, főleg ha mérnöki oktatásra akarsz továbbmenni, mert adni fog egy képet !
Le ne add, csak akkor , hamár tényleg a könyöködön is gyökjelek jelennek meg és reggel is integrálokat sugárzol ki. :)
Nem sokkal több, mint a sima matek, csak van hozzá még egy plusz :)
Ha jó a tanár iszonyat szeretni fogod :)
Az alapod ezek szerint megvan, hiszen négyes ötös vagy az , hogy rengeteg tanulás árán, kérlek, ez ilyen . :)
Én speciel viszonylag az órán is megkaptam ( deriválás, predikátum logika, integrálás -> minimál szinten ), de ez az emelthez bőven elég volt. És sokszor sz@rtam az egészre, és mindig is hármas voltam.
Ha van erre egy kisebb rálátásod ( matematika ) és érted az alapvető összefüggéseket , akkor mindenképp megéri !!!!
( Mondom ezt én úgy, hogy elfogadom a matek fontosságát, viszont nem szeretem annyira mélyen :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!