Az emelt magyar mennyire nehéz?
az érettségi? vagy a fakultáció???
Én emeltmagyaros voltam, egy amúgy is magyar tagozatos suliban, szóval kijutott belőle bőven. Én szerettem nagyon. A fakultáció egyébként tanár függő, hogy mennyire nehéz. A miénk nem volt vészes, főleg, hogy azt tanultuk ami érdekelt minket. Viszont szinte minden hétre más regény volt fealadva, tehát ha nem szeretsz olvasni, akkor valószínűleg nem neked való, már ha te tanárodnak is majd a regények lesznek a mániái. Az emeltszintű érettségi már annál nehezebb, azt csak akkor ajánlom, ha mindenképp kell a 40 plusz.
Szia!
Én 2007-ben emelt érettségiztem magyarból!
Fakultáción a tanáromtól én nem sokat kaptam így magántanárhoz jártam 12ben ő teljesen a vizsgára készített. Verselemzés esszék írása kemény meló volt de megérte a fáradozást. /nem én voltam az ÁSZ az osztályban de még a kitűnő tanulót is kenterbe vertem a magyar dicséretes 5 érettségimmel/
Az javaslom olvas olvas olvas és így sokkal könnyebb az egész. Nekem így ment!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!