Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Koncentrációs képesség, ha...

Koncentrációs képesség, ha gyakran félreértek valamit, még fejleszthető?

Figyelt kérdés
alapvetően jó képességeim vannak (állítólag), de nem mindig értem a dolgokat, vagy félreértem. Ez iskolában is igy volt, viszont azért felnőtt korban nem vicces. Én vagyok az az alkat, akinek Balatonátúszáskor ki kell emelni, hogy "de széltében!", mert ami másoknak egyértelmű, addig én simán nekiállok hosszában átúszni...
2016. júl. 28. 00:52
 1/1 anonim válasza:
51%

Persze hogy van segitseg. :)

Na nem lesz konnyu, de egyaltalan nem nehez ezen segiteni.

EN NEM VAGYOK SZAKEMBER EZEN A TEREN, A TEVEDES JOGAT FENNTARTOM!!! Leirom a sajat velemenyem, tapasztalatom, de te azt es ugy csinalsz amit es ahogy akarsz.

At kell programozni az agyad! Igen, ez hulyen hangzik es vonja mag utan a mosolygos "Na oszt hogy kezgyek hozza?" cimu kerdest. De a helyzet egyszeru. Ugy hivjak agykontroll. Ez gyakorlatilag nem mas mint onhipnozis. Te kitalalod mit akarsz es addig mondod magadnak mig az ugy nem lesz. ES UGY LESZ!. Persze nem azonnal. Turelmes, kitarto munka kell hozza. En elmentem meghallgattam es gyakorlom. Szerintem mukodik. Levetkoztem rossz szokasokat; kimasztam a depressziombal .... folytassam? :)

A masik hasonloan jo modszer amit Balogh Belatol olvastam A tudatalatti tizparancsolata cimmel. Ez egy kicsit maskent mukodik, de hasonloan jo hatassal lehet rad. A lenyege az, hogy a tudatalattid begyujti az ismeretet es hatassal van a tudatos gondolkodasra. A tudatalattit nem lehet "meggyozni" tudatosan. Tapasztalatok alapjan mukodik (mint emlitettem: a tevedes jogat fenntartom), de ha valamit sokszor hall, tapasztal azt "elhiszi" es annak megfeleloen befolyasolja a tudatos gondolkodast. Az emlitett konyvben van hang anyag is. Az jo kezdet volt, de aztan csaltam. Az iro azt javasolja, hogy kozlekedes, tornazas, stb kozben hallgasd ezeket a pozitiv allitasokat hatter "csendkitoltonek". Mint ahogy radiot is hallgatsz. En azt csinaltam, hogy attettem a telefonomra es egesz ejszaka duruzsol a fejem mellett. Ahogy az alvasom hullamzik vannak feig ebren toltott percek, mikor sajat magam hipnotizalom ezzel. Aztan "ratettem meg egy lapattal"; elkeszitettem a sajat magamnak szolo allitasokat, amik szemely szerint nekem szolnak.

Haaaat mit mondjak?! Repulni meg nem tudok, de seggre esni az mar megy :)

Mukodik baratom :) Nekem mukodik a dolog. Az agykontroll es a tudatalatti programozasa egyutt meghoztak a kivant valtozasokat. Ugy egy honapja csinalom ezt es latom erzem a jo valtozasokat.

Sok sikert!

2016. júl. 28. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!