Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Érettségi előkészítő?

Kata0403 kérdése:

Érettségi előkészítő?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalataitok az egyetemeken tartott előkészítőkről? Segítettek? Érdemes volt elmenni? Milyen volt az oktatás?

2016. júl. 18. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bár ez nem egyetemen tartott, én a Magisternél voltam, nagyon bejött!
2016. júl. 18. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a magister nagyon nem jött be.
2016. júl. 18. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Második, hol és mit tanultál a Magisteren belül? Én Szegeden bioszt meg kémiát, nagyon jók voltak. Persze ettől a többi még lehet szar.
2016. júl. 18. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is voltam egy ilyenen. Jó volt az ár-érték aránya és jó volt még egyszer hallani az anyagot az ismétlés szempontjából. De az otthoni tanulást persze nem helyettesíti, és végülis a könyvből is meg tudtam volna tanulni szinte mindent, mégsem bánom, hogy beiratkoztam, már csak a "hely szelleme" miatt sem.
2016. júl. 18. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Egyik topikban már leírtam a tapasztalatomat, bemásolom ide is, de sok más embernek is ez volt a véleménye. Én biológián voltam igaz, de nagyon csalódtam benne. Két csoport volt, az egyiket fél év után otthagytam, mert tényleg nem ért semmit, értelmes jegyzetem sem volt. Aztán a másik csoportba mentem át, azért az jobb volt, de az sem könnyítette meg a tanulást. Internetről leszedett diákat rakott be, idő nem volt azokat leírni, meg valamit túl részletesen vett, de vmi teljesen hiányzott. Feladatokat pedig kb havonta oldottunk. Sőt 1 hónappal hamarabb s abbahagyta pedig április utolsó hetéig kellett volna tartania. Facebookon van oldaluk, 3-an is értékelrék s 1 csillagot adtak neki, köztük én is, de furcsa módon másnap kitörölték az értékeléseket, az összeset!

Ez meg most történt, az egyik posztban kirakta a vezető, hogy gyere a a magisterre kémiából, ilyen szöveggel, bemásolom:

Pokémon Go lázban van a világ. És sokan nem is tudják, hogy mennyire hasonlít a játék a kémiára.

Alkánok, Alkének, Alkinek… no meg egy kis „Pokémia”: Charmander, Charmeleon, Charizard :)

Ha többet is megtudnál a szénhidrogénekről és a kémiai összefüggésekről itt a lehetőség

Sokan írtak erre, hogy semmi össszefüggés nincs, s ez nem is jó vicc, erre másnap az összes hozzászólást kitörölte!!

2016. júl. 23. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!