Érettségi előkészítő?
2. vagyok. Egyik topikban már leírtam a tapasztalatomat, bemásolom ide is, de sok más embernek is ez volt a véleménye. Én biológián voltam igaz, de nagyon csalódtam benne. Két csoport volt, az egyiket fél év után otthagytam, mert tényleg nem ért semmit, értelmes jegyzetem sem volt. Aztán a másik csoportba mentem át, azért az jobb volt, de az sem könnyítette meg a tanulást. Internetről leszedett diákat rakott be, idő nem volt azokat leírni, meg valamit túl részletesen vett, de vmi teljesen hiányzott. Feladatokat pedig kb havonta oldottunk. Sőt 1 hónappal hamarabb s abbahagyta pedig április utolsó hetéig kellett volna tartania. Facebookon van oldaluk, 3-an is értékelrék s 1 csillagot adtak neki, köztük én is, de furcsa módon másnap kitörölték az értékeléseket, az összeset!
Ez meg most történt, az egyik posztban kirakta a vezető, hogy gyere a a magisterre kémiából, ilyen szöveggel, bemásolom:
Pokémon Go lázban van a világ. És sokan nem is tudják, hogy mennyire hasonlít a játék a kémiára.
Alkánok, Alkének, Alkinek… no meg egy kis „Pokémia”: Charmander, Charmeleon, Charizard :)
Ha többet is megtudnál a szénhidrogénekről és a kémiai összefüggésekről itt a lehetőség
Sokan írtak erre, hogy semmi össszefüggés nincs, s ez nem is jó vicc, erre másnap az összes hozzászólást kitörölte!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!