ELTE vagy Magister Universitas előkészítő a jobb?
Emelt matekból szeretnék következő májusban érettségizni és lehet fizikából is. Láttam h mindkét helyen kis létszámú csoportok vannak, de a Magister oldalán nem találtam pontos számot h mit jelent a kis létszám. Meg tudja vki mondani h 1 csoportban hányan vannak kb?
A másik kérdésem, hogy az ELTE-n 150 órás, a Magisternél viszont "csak" 100 órás az előkészítő viszont SOKKAL olcsóbb. Sokat számít ez a +50 óra?
Előre is köszönöm a válaszokat, elsősorban azoknak a válaszát várom, akik részt vettek valamelyik előkészítőn. :)
Én az ELtén tarom a matek emeltet.
Az, hogy jól tanítok-e, azt nem tisztem itt reklámozni.
(Egyébként jól, ha a visszajelzéseket őszintén kapom :))
Azt elmondhatom, hogy sok-sok év tapasztalata alapján végiggondolt saját, jól tagolt, szerkesztett feladatsorom van. Nem csak a korábbi érettségi feladatokból áll, hanem sok saját ötlet is van.
Nálunk 16 fő a maximum, ha jól tudom.
Annyit el tudok mondani, hogy még a 150 óra is szűkös a teljes lefedettséghez, a 100 órát nem tudom elképzelni, hogyan lehet mindenre kiterjedően felépíteni.
De mindenképp kérdezz körbe oda járt tanulókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!