Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Esti tagozatos suli mennyire...

Esti tagozatos suli mennyire húzós?

Figyelt kérdés
Egy informatikai képzést fogok elvégezni (rendszerhálózat üzemeltető) ha minden jól megy szeptembertől. Illetve szeptembertől kezdődik a képzés és ez mindösszesen 2 éves. Na most nekem eddig csak egy érettségim van illetve egy középfokú nyelvvizsgám. 20 éves vagyok és már dolgozni szeretnék, úgy néz ki hogy a munkahelyem is alakulóban van, szóval ha minden igaz akkor hamarosan lesz munkám. Amiről már annyit tudok hogy reggel 8-tól délután 4-ig van meló. Aztán mennék még majd suliba este. Szerintetek mennyire húzós ez az egész? Nehéz, vagy ki lehet bírni?

2016. ápr. 11. 08:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lesz könnyű
2016. ápr. 11. 12:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Ennyit azért én is leszűrtem ><" Konkrétabban? Esetleg tapasztalatok?
2016. ápr. 11. 16:28
 3/3 anonim válasza:
attól függ, hogy Neked milyen személyiséged van. Hogyha fáradósabb, nap végére teljesen ki vagy purcanva, akkor szerintem gondold át. De ha energikus vagy, meg úgy ismered magad, hogy bírod a gyűrődést, akkor szerintem belevághatsz. Ismerek olyan embert, aki egyetemet végzett estin munka és család mellett. Jómagam például olyan vagyok, hogy egyetemen hallgatok informatikát, de elveszi minden energiám, pedig nappalis vagyok. Szóval, ez szerintem tőled függ. Igényes tervezés kell hozzá, az biztos.
2016. máj. 7. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!