Milyen egyetem-et kell elvégezni, ahhoz, hogy sport kommentátor legyél? Milyen tantárgyakban kell jó legyél?
nem kell egyetemi végzettség, első hülyeségeket beszélsz
Komlósi Oktatási Stúdiót ajánlom, nyilván nem könnyű bekerülni
Tapasztalatból teljesen egyetértek a 2-es válaszolóval, hiába van lepontozva. Láttam dolgozni olyan embereket, akik "kommunikáció" szakon vagy hasonlón dolgoztak, meg ismerek egy rakás komlósist is. Persze nyilván nem fekete vagy fehér a dolog, kommunikáció szakon is lehetnek tehetséges emberek és a Komlósi sem garancia semmire. De a Komlósiban minden olyan gyakorlati ismeretet átadnak, ami kell a szakmához. Ha meg az illetőnek nincs igazából érzéke hozzá, akkor meg 3 (vagy 5) év egyetem sem segít rajta. És a Komlósiban nagyon jó a közösség és rengeteg kapcsolatot lehet építeni.
Amúgy abszolút "egyetem-párti" vagyok, de a sportkommentátor épp az a szakma, amihez teljesen fölösleges (ha a szókincs, az írás- és beszédkészség megvan, de ez remélhetőleg manapság sem egyetemi anyag), és a Komlósi tényleg nagyon jó tanfolyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!