Tanultál a töri érettségire?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 10:45
1/14 anonim válasza:
En semelyikre nem keszultem.Meg is lett az eredmenye.Igaz,a fosulira bejutottam de jobb lett volna normalisan leerettsegizni.
2/14 anonim válasza:
Egyszer elolvastam mind a 4 könyvet, meg az órai vázlatot. Kisujjból kiráztam az emelt 96%-ot. Bár a 4 évet keményen végigtanultam.
3/14 anonim válasza:
én csak pár tételt tanultam meg a 20-ból. max. 5-öt tudtam normálisan. kihúztam egy olyat amit egyáltalán nem tudtam :D a térképről azért le lehetett olvasni egy 3-mast.
4/14 anonim válasza:
A 4 évet eléggé ellinkeskedtem, de érettségi szünetben csak törit tanultam, így letten 3-es, még a régi rendszerben, nem ebben a vicces középszintű óvodázásban. A többivel nem volt gond, pedig azokra nem maradt időm érettségi szünetben azok ötösök lettek.
5/14 anonim válasza:
Egyszer átolvastam a tételeimet, középszinten dicséretes 5:)
6/14 anonim válasza:
Ennyit a középszintű színvonaláról...
7/14 anonim válasza:
Én 4 évig 5ös voltam, de magára az írásbelire nem tanultam egy szót sem. A szóbeli érettségire minden 2. tetelt neztem at, de olyat huztam amit nem neztem meg. 70%os lett
8/14 anonim válasza:
Írásbeli előtt semmit.
Szóbeli előtt egyszer átolvastam az összeset. 5-ös
9/14 anonim válasza:
Nem. Egyik tárgyra sem. Csak előtte négy évig becsületesen. Tiszta ötös lett az érettségim, ami nagy előny, mert gyakorlatilag nincs olyan egyetem, ahová ne vettek volna fel (és ha így megy tovább, ne vennének fel a későbbiekben :) )
10/14 anonim válasza:
Én emelt szinten érettségizek töriből. Azt remélem, hogy az írásbeliig sikerül mind a négy év tankönyvét kiolvasni, emellett előkészítőre járok, ahol ismétlünk és megtanultam az összes középszintű tételt, meg valamennyit már tudok az emelt szintűből is, de töri órára az utóbbi két évben nem nagyon készültem, talán doga előtt elolvastam egyszer a füzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!