Miből áll a boncmesteri okj-s képzés? Nehéz?
Elmélet-anatómia, kórtan, pszichológia, szociológia, eü alapismeretek, munkavédelem,
Gyakorlat- boncolás
Miért akarsz erre a szakmára jelentkezni?
Mert érdekel az anatómia és ezen belül még sok minden más.
Eredetileg patológus szerettem volna lenni, de nem hinném, hogy felvennének majd az egyetemre.
a tanfolyam maga nem nehéz, de a szakmában elhelyezkedni az, különösen nőként, és a fizetés se túl jó
15 éves vagy, van még időd felkészülni a felvételire akár a 0-ról is, egy próbát mindenképp megér szerintem!
Fizetés jelenleg 100e körül, máshonnan persze jön pénz, de az lutri. Elhelyezkedni kb esélytelen megfelelő ismeretség nélkül. Kihalásos alapon megy, lányként meg molesztálnak majd. A boncmesterek általában piálnak, mondjuk pont kivétel az én osztályomon dologozó boncmester.
Patológus orvosnak lenni meg dögunalmas és azzal is 300ezer körül fogsz keresni. Ami mondjuk nem olyan rossz, de ahhoz képest, hogy milyen tudást igényel, jobban jársz pl sebészként. Vagy vállalkozóként rohangálsz kórházról kórházra. Ha találsz megüresedett pozíciót...
Köszi a válaszokat.
Molesztálni? Már mért molesztálnának? :"D
Ismeretség nélkül ténylegsemmi eselye elhelyezjedni?
En is szeretnem ezt a szakot elvégezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!