Szerintetek német nyelvtanulásba vagy targoncás jogsiba fektessek, egyáltalán megéri?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Azon gondolkodom hogy mihez kezdjek, arra gondoltam leteszem a targoncás jogsit, de olvastam hogy nagy felelősséggel járó meló, és nem is adnak munkát kezdőknek.
A másik alternatíva a német nyelvtanulás aztán valami kuli munka külföldön.
Állásokat nézegetem az utóbbi időben de csak ilyen raktáros, szalag meg csicska munkát találok, most ha németül beszélnék valamennyit akkor inkább odakint csicskáztatnám magam mint itt 90 ezerért.
Szerintetek?
Ti mit csinálnátok?
Köszönöm a válaszokat.
Ti mit csinálnátok
2016. márc. 8. 20:20
1/2 anonim válasza:
Szomszéd a cégnél letette az összes targira állítólag összevontan lehet csak . 180 ezer lenne ,1 évet aláírattak vele . Gyakorlat nélkül nincs állás , ha nincs tag aki betesz nincs meló . Tervezel kimenni akkor németet tanulj , netről is tudsz gyakorolni . Komoly osztrák cég 1200 eurót megad legálisan . Gagyi kiközvetítő meg fejvadász csak átcsesz .
2/2 anonim válasza:
Ha esetleg van adottságod hozzá és már ugyis fektetsz pénz,időt a német nyelvtanulásba akkor gondolom rendesen megszeretnéd tanulni a nyelvet. Ebben az esetben megérné elmenni tolmácsnak, idegenvezetőnek. Világot láthatsz ingyen és közben dolgozol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!