Beszámíthatják a már elvégzett tárgyaimat?
Persze, értem a kérdést. :) Az a helyzet, hogy egyáltalán nem biztos, hogy azonosak a tantárgyak a két intézményben, és az sem, hogy ugyanúgy épülnek egymásra.
Tehát nem biztos, hogy az első három félév egy az egyben megfeleltethető egymásnak. Ha rugalmasak az új helyen, és persze megfelelő számú kredit beszámítható, akkor valamilyen egyedi megoldást kitalálnak neked, hogy rövidebb legyen a tanulmányi időd.
Egyébként nekem nagyon fura, hogy csak úgy megszűnik menet közben egy szak, és nem viszik végig a bent lévő hallgatókat. Nem is értem, hogy hogyan szűnhet meg egy szak, miközben vannak beiratkozott hallgatók... ??? Max. úgy tudom elképzelni, hogy nem hirdethetik többet.
Végig vitték azt az évfolyamot, csak én passziváltam egy sajnálatos dolog miatt, ezért nem tudtam volna megoldani, hogy elvégezzem. Ezért csak most pár év elteltével tudnám folytatni tanulmányaimat.
Amúgy rákerestem és szerencsére sok tárgy van, ami ugyanaz, amiket már megcsináltam. Az idő most igazából annyira nem lényeg, csak azért újra ugyanazokból vizsgázni :D nem igazán akarok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!