Mit válasszak a köztes időszakban?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a helyzet az, hogy családi okok miatt egy vendéglátói szakközépbe tanulok, idén fogok érettségizni. Rendészetire, esetleg katonai iskolába szeretnék jelentkezni, viszont be kéne pótolnom pár dolgot, például kémia(4 évig nem is volt), lerakni a jogsit, ill. nyelvvizsgázni. Ezt egy év alatt letudnám, addigra kéne valami suli/tanfolyam, ami valamilyen szinten kapcsolódik ehhez az egészhez. Ill. van még egy bökkenő, valószínűleg színtévesztő vagyok, sokan mondták, hogy számít/nem számít, megkérdeztem és hivatásos katonák is csak annyit tudtak mondani, hogy valamelyik szakot zárja csak ki. A kérdésem még az lenne, hogy ti mit hallottatok erről ? Érdemes elmennem szemészhez, ő több infóval tudna szolgálni ?2016. jan. 23. 01:30
1/2 anonim válasza:
Nem értek a témához, de annyi biztos, hogy bizonyos szakokat kizár a színtévesztés. Pl tűzszerész nem lehetsz. A legbiztosabb az, ha személyesen vagy e-mailben, esetleg telefonon megkeresel egy rendészeti vagy katonai sulit és megkérdezed tőlük. Ők biztosan tudnak válaszolni.
2/2 A kérdező kommentje:
E-maillal próbálkoztam,nem válaszoltak. A többivel még nem, de majd felhívom őket, köszönöm szépen a segítséget :)
2016. jan. 25. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!