Hiányzik egy tantárgy hogy végre megkapjam az érettségit! Minden kötelező tantárgy megvan kivéve azaz egy "választott". Idén tervezem letenni az október-. Novemberi időszakban de fogalmam sincs mit válasszak?
Figyelt kérdés
Tanácsokat szeretnék kérni melyik lenne a legkönnyebb, amit jó 1-1,5 hónap alatt kis idő ráforditással eltudnék sajátitani legalább egy 2es szinten?2012. aug. 27. 13:30
1/11 anonim válasza:
Informatika, ének-zene, testnevelés.
2/11 anonim válasza:
földrajz. úgyis kötelező a természettudományos tárgy.
3/11 anonim válasza:
Ebben az évben még nem kötelező a természettudományos.
5/11 anonim válasza:
A földrajz nem olyan nehéz, meg az infó sem, ha van vmennyi tudásod (úgy értem nem vagy teljesen béna, tudod használni a word-öt, excelt, adtbázist stb.-t), szóbeli tételek sem vészesek
6/11 anonim válasza:
a földrajzhoz azért kell tanulni.. az infó pofonegyszerű :)
7/11 anonim válasza:
Társadalomismeret
Írásbeli egy projekt, amit a netről is össze tudsz rakni (nálunk így csinálták)
Szóbeli... ezeket nem hallottam, így nem tudom
Egyébként menj fel az Oktatási Minisztérium honlapjára, és keress egy érettségi tárgyat a tavalyiak közül.
8/11 anonim válasza:
A földrajz könnyebb volt, mint az infó, abból többet kell tanulni
9/11 anonim válasza:
Szeptember 5-én van a jelentkezési határidő, szóval itt lenne az ideje dönteni... Melyek voltak azok a tantárgyak, amiket viszonylag szerettél is? Most hiába mondják, hogy a földrajz meg az infó a legkönnyebb, mert lehet, hogy te ezeket mindig is utáltad, és ez igencsak megnehezítené a dolgodat.
10/11 anonim válasza:
A hittan is jó ötlet, de csak ha képben van vmennyire a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!