Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogyan készüljek alaposabban...

Hogyan készüljek alaposabban a kresz vizsgára?

Figyelt kérdés

Csigavérnél kezdtem el az oktatást és ők a kreszportal.net-et ajánlották.

Ez idáig oké, mert már az összes kérdés a válaszokkal együtt a kisújamom jön ki.

De az nem volt benne a pakliban, hogy 3-szor megbukok, ugyanis amit a kreszportál feltesz kérdéseket köze nincs amit a vizsgán feltesznek.

Úgyhogy most egy hatalmas segítséget kérnék!

2016. jan. 7. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Kresz könyv. Az összes kérdés benne van, amit feltehetnek.

Végig kell csinálni az egészet.

Utána pedig a programon gyakorolni.

Nem tudom, hogy a kreszportal.net-en milyen program van.

Én netről töltöttem le ingyen. Kresz-teszt 2010 volt akkor a neve. Nyilván azóta változott. Nekünk a tanár segített abban, hogy melyik a jó program, amiben már a friss kérdések vannak. Aztán egymásnak segítettünk, hogy hol lehet letölteni, vagy volt, aki elhozta cd-n és róla lemásolták.

A programban is lehet menni sorban a kérdéseken. Vagy lehet vizsgát szimulálni.

2016. jan. 7. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csak a programon lévő tesztkérdéseket tanultam be(nekünk is az oktató adta cdn),a könyvet meg sem vettem...és azt hiszem,5öt hibáztam elsőre,szóval nagyon hasznos volt,neked is ezt ajánlom..
2016. jan. 7. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:

A programban is azok a kérdések vannak, mint a könyvben. Már ha jó programot használsz.

Csak nekem kényelmesebb volt a könyv, mert azt bárhova tudtam magammal vinni és gyakorolni.

A programmal magát a vizsgát gyakoroltam csak.

2016. jan. 7. 14:18
 4/4 anonim válasza:
SZAKOE.Úgy is abból az adatbázisból fogsz vizsgázni.
2016. jan. 19. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!