BME rajz elokeszitoje milyen? Honnan kezdik az elso oran? Mennyi nehez? Ha nem tanultam ilyeneket akkor megtnaitjak es nem nehez felzarkozni?
Figyelt kérdés
Osztatlan epiteszmernoki kepzesre szeretnek menni de oda kell teljesiteni a rajz alkalmassagi vizsgat. ezert szeretnek eljarni az elokeszutore. Most 12.es vagyok gimnaziumban es 10.ig volt rajzoram es bar rajzoltunk terbeli dolgokat es szerettem is, ezenkivul aemmi extra.2015. okt. 17. 14:16
1/1 anonim válasza:
Az elejéről kezdik, menjél nyugodtan. Jódarabig csak 1db kockát kell rajzolni, semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!