Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Szociális gondozó női vagy...

Szociális gondozó női vagy férfi munka?

Figyelt kérdés

(26) férfi vagyok és erre lennék kíváncsi. illetve mennyire van megfizetve ez az állás mert gondolkozom egy tanfolyamon.

Ha nem akkor milyen tanfolyam éri meg elvégezni? Borsodi lakos vagyok.

#unka #sociális gondozó
2015. aug. 13. 14:25
 1/2 anonim válasza:
Rossz a megközelítésed. Itthon nincs megfizetve ez az állás, nyugaton hiányszakma. Vannak nők és férfiak is a szakmában. Végezd el a tanfolyamot, közben tanulj meg németül és aranyéleted lesz Németországban, vagy Svájcban! :) Itthon minimálbért sem nagyon fizetnek ezért az állásért, kint a 2-3000 EUR-t is megkeresheted bruttóban (kb. 60-70%-a megmarad), de 1300 EUR nettó alá biztosan nem megy majd a béred. De masszőrt is keresnek sokat nyugaton, meg szakmunkásokat! Szakmunkások keresnek csak igazán. Végezz el egy légkondícionáló szerelő tanfolyamot és akár nettó 2000 EUR felett is hazavihetsz majd (globális felmelegedés, kell a hideg nyárra, télen meg szintén kell a szakember, csak akkor irodaházak belső építésénél segédkeznek, nem magánszemélyeknél...). Masszőrként eljuthatsz hajóra is akár, vagy olyan luxusszigetekre, ahová másként nem lenne rá pénzed :) És bizony azzal is jól tudsz keresni. Főleg, ha a hagyományos masszőr mellett gyógymasszőri képesítésed is van. Na, remélem, segítettem.
2015. szept. 1. 23:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget sokat is !
2015. szept. 19. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!