Milyen lépcsők vezetnek ahhoz, hogy valaki személyi edző lehessen férfiként?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam, valamit el kell előtte végezni, a fitness-wellness instruktor tűnik a legjobb alapnak, de egyelőre sehol sem találtam olyan képzést, amit meló mellett lehet végezni. ( a párom Győrben dolgozik, így nem tud délutános képzésre se menni pl Pestre, de hétvégi képzés kb nincs is ... ) Tudtok valami más lehetőséget anszemélyi edző képzés előtt alapnak, vagy olyan sulit, ahol jó áron, magas színvonalon, hétvégén tartanak pl fitness-wellnes instruktor képzést ?2015. júl. 27. 14:05
1/2 anonim válasza:
eloszor is be kell menned az egyetem kapujan,ahova lepcsokon kell felmenned Xd Lol
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a hihetetlen értelmes és hasznos választ. Tudod nem minden út az egyetemen keresztül vezet, sőt egy jó szakmával gyakran sokkal könnyebb elhelyezkedni....
2015. júl. 28. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!