Műsorvezetők mint pl Sebestyén Balázs milyen szakon végeztek? Az ilyesmihez kell diploma? Vagy mondjuk egy riporterhez?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 14:57
11/22 A kérdező kommentje:
üzleti kommunikáció mit tartalmaz? Kellenek hozá matematikai és jogi ismeretek?
2015. ápr. 18. 20:47
12/22 anonim válasza:
a jog az üzlethez elengedhetetlen.Érteni kell hozzá a matekhoz is.
13/22 A kérdező kommentje:
értem köszi a válaszokat. Akkor okj komunikálciószak nincs igaz? Nem végezhető szakmaként el csak ha fősulira megyünk.
2015. ápr. 19. 21:33
14/22 anonim válasza:
Nem iskola kell a műsorvezetéshez, hanem nyelv!!!!!!!! Hogy tudj nyalni...szó szerint! Mert ezek a majmok beszélni sem tudnak, még is ott vannak. Na, szerinted, miért????? mert megfeleltek az "oralis" vizsgán!!!!!! Ha pasi, akkor meleg, ha nő, meg bisexuális! Ennyi!!!! Ezen feltételeknek kell csak megfelelni!!!!
15/22 A kérdező kommentje:
Itt már rég nem aról van szó jó hogy kapcsolszxD
Kölönben meg néznélek ezzel a hozzá állásal egy celeb vagyok műsor vezetése közben.
2015. ápr. 20. 11:52
16/22 anonim válasza:
fősulin vannak ilyen képzések,sima okj jegyzékben nem találtam igy hogy simán csak kommunikáció.De érdemes megpróbálnod valami "más elnevezéssel" a média területén belüli szakokat,ha érdekel a dolog
17/22 A kérdező kommentje:
Mit írjak be okj media?
2015. ápr. 21. 01:24
18/22 anonim válasza:
beirhatod azt is,vagy a kommunikációt és kiadja az oda tartozókat.Az okj-jegyzékben lehet keresgélni amik indulnak
19/22 A kérdező kommentje:
nemigazán vannak max reklámszakember de sztem ahoz nem elég egy okj.
2015. ápr. 22. 06:47
20/22 anonim válasza:
ha okj-s be amiket találsz,azok pont azért jók mert adnak szakmát,szóval elvileg elég kell hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!