Műsorvezetők mint pl Sebestyén Balázs milyen szakon végeztek? Az ilyesmihez kell diploma? Vagy mondjuk egy riporterhez?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 14:57
1/22 anonim válasza:
Az ilyesmihez tehetség kell
na meg kommunikáció és médiatudomány
2/22 anonim válasza:
Azt hitted itt még nem kérdeztek meg mindent?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__15..
3/22 anonim válasza:
Nagyképűségszakon.. Szerintem jókor volt jó helyen a megfelelő ember ennyi az egész, mindegy, hogy mit végzett,vagy nem végzett el az illető, ha valamiben tehetséges
4/22 A kérdező kommentje:
Nem tudtok elméleti szinten válaszolni?
2015. ápr. 14. 20:49
5/22 A kérdező kommentje:
pl elméletben ez kötelező vagy nem? kommunikáció és médiatudomány. Úgy értem a műsorvezetés is egy szakma vagy mi?
2015. ápr. 14. 21:25
6/22 A kérdező kommentje:
de pl kommunikáció és médiatudomány ilyen van egyetemen.
2015. ápr. 14. 21:26
7/22 anonim válasza:
Ha musorvezeto akarsz lenni, akkor rosz helyen jarsz, mert itt nem nyuzsognek.. Tanulj azt amit jonak latsz.. Abbol az emberbol is lehet musorvezeto, akinek nincs semmilyen "kulonleges" kepesitese
8/22 anonim válasza:
én média-moderátorként végeztem felsőfokú szakképzésen OKJ-t.Ezzel vezethetnék műsort,voltam riporter,az országos tévében leadták interjúmat a híradóban még gyakornokként.Az osztálytársaim elhelyezkedtek a szakmában,nekem is ajánlottak munkát,igaz,nem ezen az úton indulok tovább jelenleg,de ebből látszik,hogy elég az oKJ,ami erre irányul.Igaz,ilyesmiből már kevés van,és olyat is olvastam,hogy meg akarják szüntetni a kommunikáció szakokat.Tehát a válasz:nem kell diploma.Protekció annál inkább
9/22 A kérdező kommentje:
OKj ba van komunikálciós szak?
2015. ápr. 17. 22:11
10/22 anonim válasza:
OKJ-ba sima kommunikációt nem találtam,csak pl üzleti kommunikáció,tehát valami speciális,vagy valamivel még együtt járó.Felsőfokú szakképzésben megszűnik,de alap-és mesterképzésben marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!