Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Műsorvezetők mint pl Sebestyén...

Műsorvezetők mint pl Sebestyén Balázs milyen szakon végeztek? Az ilyesmihez kell diploma? Vagy mondjuk egy riporterhez?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 14:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
49%

Az ilyesmihez tehetség kell

na meg kommunikáció és médiatudomány

2015. ápr. 14. 14:58
 2/22 anonim ***** válasza:

Azt hitted itt még nem kérdeztek meg mindent?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__15..

2015. ápr. 14. 15:04
 3/22 anonim válasza:
Nagyképűségszakon.. Szerintem jókor volt jó helyen a megfelelő ember ennyi az egész, mindegy, hogy mit végzett,vagy nem végzett el az illető, ha valamiben tehetséges
2015. ápr. 14. 15:05
 4/22 A kérdező kommentje:
Nem tudtok elméleti szinten válaszolni?
2015. ápr. 14. 20:49
 5/22 A kérdező kommentje:
pl elméletben ez kötelező vagy nem? kommunikáció és médiatudomány. Úgy értem a műsorvezetés is egy szakma vagy mi?
2015. ápr. 14. 21:25
 6/22 A kérdező kommentje:
de pl kommunikáció és médiatudomány ilyen van egyetemen.
2015. ápr. 14. 21:26
 7/22 anonim válasza:
Ha musorvezeto akarsz lenni, akkor rosz helyen jarsz, mert itt nem nyuzsognek.. Tanulj azt amit jonak latsz.. Abbol az emberbol is lehet musorvezeto, akinek nincs semmilyen "kulonleges" kepesitese
2015. ápr. 15. 11:32
 8/22 anonim válasza:
én média-moderátorként végeztem felsőfokú szakképzésen OKJ-t.Ezzel vezethetnék műsort,voltam riporter,az országos tévében leadták interjúmat a híradóban még gyakornokként.Az osztálytársaim elhelyezkedtek a szakmában,nekem is ajánlottak munkát,igaz,nem ezen az úton indulok tovább jelenleg,de ebből látszik,hogy elég az oKJ,ami erre irányul.Igaz,ilyesmiből már kevés van,és olyat is olvastam,hogy meg akarják szüntetni a kommunikáció szakokat.Tehát a válasz:nem kell diploma.Protekció annál inkább
2015. ápr. 16. 21:55
 9/22 A kérdező kommentje:
OKj ba van komunikálciós szak?
2015. ápr. 17. 22:11
 10/22 anonim válasza:
OKJ-ba sima kommunikációt nem találtam,csak pl üzleti kommunikáció,tehát valami speciális,vagy valamivel még együtt járó.Felsőfokú szakképzésben megszűnik,de alap-és mesterképzésben marad.
2015. ápr. 18. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!