6 osztállyal van olyan okj-s tanfolyam amit eltudok végezni? Nem tudom mit csináljak! Nem sokára betöltöm a 18at és nem tudom hogy hogy fogok tudni elhelyezkedni! Sokáig nem jártam iskolába de már bánom. Aki tud segítsen! Köszönöm.
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 01:57
1/9 anonim válasza:
Sztem jelentkezz be a munkaügyibe és ott jelezd, hogy szeretnéd befejezni a nyolc osztályt. Abban biztosan segíteni fognak.
2/9 anonim válasza:
Ajj, hát sztem estin el lehet végezni a 7.-8. osztályt.
Aztán nézhetsz egy OKJ-t.
Bemész egy suliba és megérdeklődöd.
Ők benne dolgoznak ebben a tanítási rendszerben, biztos, hogy többet tudnak mondani erről mint mi.
Úgy mint egy pótvizsga, íratnak veled szintfelmérőt, ha megtanulsz mindent otthon, vagy magántanár segítségével és levizsgázol.
Ilyeneket lehet csinálni.
Menj be egy suliba és érdeklődd meg.
Nem te vagy az egyedüli ezzel a dologgal,
ne aggódj, van rá megoldás.
3/9 anonim válasza:
Munkaügyi központban érdeklődj! 7.-8. osztályt mindenképpen el kellene végezned.
4/9 anonim válasza:
A 8 osztály elvégzése kötelező(magyaroknak).Először fejezd be a maradék két osztályt és utána kezdj el valamilyen szakmunkásképzőt,a szakemberekből úgyis hiány van.Csak gondolom addig a megélhetésedet biztosítani kell,az nehéz dió.De végzettség nélkül semmire sem mész az életben.
5/9 anonim válasza:
Megélhetés: A felnőttképző iskolák általában este vannak, hogy lehessen mellettük dolgozni.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. és ameddig a 8 osztályt elvégzem addig miből éljek meg? nem vesznek fel sehova 6 osztállyal hiába vagyok azon hogy elvégezzem a 8 osztályt. nem tudom mi lesz:S
2010. márc. 28. 18:43
7/9 A kérdező kommentje:
tényleg akik 30-40 évesen végzik az utolsó pár osztályt az általánosból azok hogy csinálják? éhen halnak?
2010. márc. 28. 18:46
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, a te idődben hogy volt, de 16 éves korig tankötelesek az emberek. Hogy eshettél így ki az oktatásból? 16 évesen voltál hatodikos? A gondviselők, amennyiben nem járattak iskolába, súlyos szankciókat érdemeltek volna.
Oktatási Hivatalt hívd fel!!!
9/9 anonim válasza:
Gondolom azóta már megoldódott a problémád. De a feltett kérdésedre már megadtam a választ. Esti iskolában el lehetett végezni a hiányzó osztályokat, addig meg segédmunkásként el lehetett dolgozni. Annó vagonrakáshoz vagy építkezéseken egy culágernek nem kellett semmilyen iskolai papír sem. Na de egy mai építkezéseken sem a papír a fontos. (ld. sok román vendégmunkást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!