Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Ismerősöm bement és megvette...

Ismerősöm bement és megvette az okj bizonyitványát . és már dolgozik benne. Mit szoltok?

Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 23:44
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Jelentsd fel, és őt is, meg a munkáltatót is megfogják büntetni.
2015. febr. 12. 23:49
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
Ha eltudja végezni a munkáját anélkül, hogy az mások kárára menne akkor remélem nem fog lebukni.
2015. febr. 13. 01:00
 3/10 A kérdező kommentje:
okj tanfolyamra a 60% olyan megy aki évek ota csinálja de kell a végzettség hozzá..énis megyek be.már levan beszélve
2015. febr. 13. 04:21
 4/10 anonim válasza:
0%
első feljelentgető köcsög, te attól elégülsz ki, ha megbüntetik azt, akit feljelentettél?
2015. febr. 15. 11:20
 5/10 anonim válasza:
100%
Remélem nem kórházban dolgozik.
2015. febr. 15. 12:38
 6/10 anonim válasza:
55%

Sziasztok!

Ha megvette,jól tette.Több mint 25 éve vizsgáztam targoncákra.

Akkor volt a tanfolyam ára kb. 30000 Ft.

Azután ezek a rablók azt mondták nekem,ez kevés,újra le kell vizsgáznom./Okj/

Soha nem volt semmi balesetem,és ez a vizsgakövetelmény nyílt színi utonállás.Akinek van jogsija az tudja mikor kell újra vizsgázni.Én is megvenném,ha tudnám hol:D

Továbbá,megkérdezem a jogsi tulajdonosokat,mit szólnának,ha újra tanfolyamra kellene járniuk,és fizetniük érte....

2015. febr. 16. 13:06
 7/10 Biró Krisztina Iza válasza:
82%
Sajnos a mai világ idáig fajult. Jobb megvenni mint megtanulni. Egyértelmű h jelentsd fel. Mindenkit megrángatnak. Ha meg nem szeretnéd h mindenki tudja Te jelentetted fel akkor kérd az ismeretlen bejelentést...
2015. febr. 19. 06:14
 8/10 HeloVilag válasza:
Magyar mentelitás.. jelentsd fel..azaz gratula (Y)
2015. febr. 19. 11:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez ugyanannyira gaz, mint nyelvvizsgabizonyitvanyt, erettsegit, vagy diplomat venni.
2015. febr. 19. 12:01
 10/10 Péter Vivien válasza:
Érdekes, akinek GKI-kártyája van , annak 5 évente újra vizsgázni kell, ez nem lenyúlás???
2015. febr. 22. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!