Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy tudnám diákként kideríten...

Hogy tudnám diákként kideríteni, hogy egy ismerősöm az adott egyetemre jár-e, és ha igen, hova?

Figyelt kérdés

Röviden: van egy ismerősöm, akit neten keresztül ismertem meg és leveleztem vele. Ajánlottam neki azt az egyetemet, ahova én is járok, mert arról beszélgettünk, hogy mindketten változtatni szeretnénk.

A levelezés egy ponton megszakadt, utána már nem is válaszolt. Viszont a moodle-re belépve megtaláltam a nevét az oldalsó sávban a diákok között! Ezt nem értem, hiszen ez csak úgy lehetséges, ha be van iratkozva, nem?

Hogy deríthetném ki, hogy oda jár-e? Mint írtam, őt magát hiába kérdezném meg, úgyse válaszolna.

2014. okt. 28. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Marad a google. Beírod a nevét, intézmény nevét, hátha kidob egy elérhető zh eredményt, ami alapján be tudod azonosítani neptun kód szerint is, stb.
2014. okt. 28. 18:50
 2/7 A kérdező kommentje:
A facebook-ja szerint máshova jár. Nem értem. Akkor mit keres a neve az én egyetemem rendszerében?
2014. okt. 28. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Talán létezik Magyarországon egy másik ember is, akinek ugyanaz a neve? Döbbenetes lenne.
2014. okt. 28. 19:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Biztos nem másról van szó. Egyrészt, mert nem Kovács, Horvát, Tóth, Szabó vagy hasonló a keresztneve, hanem elég speciális. Másrészt, amikor leveleztünk, pont arról beszéltünk, hogy az én egyetememre jönne át. Ismered az Occam borotvája-elvet?
2014. okt. 28. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:

"Kovács, Horvát, Tóth, Szabó vagy hasonló a keresztneve, "

Ezek vezetéknevek.

2014. okt. 28. 20:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni. De örülök, hogy megragadtad a lényeget.
2014. okt. 28. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Szívesen!
2014. okt. 28. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!