Szerintetek érdemes Gyógy- és sport masszörnek tanulni?
Érdemes tanulni, de ne alkalmazottként gondolj majd magadra, hanem magánszolgáltatóként, önalkalmazottként.
Ha van róla papírod, azt beleírhatod a hirdetésedbe, és jobban megbíznak benned.
Mellette mindenféle más masszázst is tanulj. De csak akkor, ha érdekel a dolog, mint szakma, hivatás. Csak úgy érdemes.
Csak akkor ha van rábeszélőképességed, és vadidegent is rá tudsz beszélni, hogy vetkőzzön le előtted.
+ e mellé kell egy nagy adag önbizalom is, mert k*rvának néznek. Ha férfi vagy akkor a homokosok akarnak megdugni, ha nők, akkor meg a férfi vendégeid 80%a.
Igen, egyre nagyobb az igény rá!
Akkreditált, OKJ-s képzésen belül, például itt: [link]
Bár én ügyfélként inkább gyógytornászt keresek, aki gyógymasszőr is, mert alaposabb a tudása az emberi testről.
Milyen válasz ez, hogy egy masszőrnek rábeszélőképesség kell ahhoz, hogy levetkőzzenek előtte??
Az ember azért megy masszőrhöz, hogy megmasszírozzák, egy normális helyen egyáltalán nem nézik a női masszőrt k..rvának!! Ez egy teljesen normális szakma, szerintem mindig lesz rá igény.
tapasztalatból beszélek, Pesti szalonokban dolgoztam beugrós gyógymasszőrként.
Elegem lett belőle, mert kb 10ből 8 vendég happy endes masszázsra vágyott.
Nagy rájuk a kereslet? Akkor 25e kiszórt szóróanyagból miért csak 5en jelentkeztek masszázsra? Hozzátenném Pesti ár alatt ment annó!
Szerintem a hellyel volt ott gond, valaki nagy eséllyel olyan szolgáltatást is nyújtott, amelyet egy hagyományos masszőr munkakörbe senki nem képzelhet bele. Akár azok közül valaki, akinek a helyére beugrottál. Voltam gyógymasszázson, sportmasszázson rendszeresen, sok-sok éven át, soha fel sem merült ilyesmi. A masszázshirdetésekben egyébként szokás külön feltüntetni, hogy nincs szexuális szolgáltatás, pontosan azért, hogy semmilyen félreértésre ne legyen lehetőség.
Megnézném, hogy pl. egy budapesti gyógyfürdőben hányan kezdenek ki egy masszőzzel vagy egy gyógytornásszal.
Az azonban sajnos igaz, hogy sok esetben összekeverhető a szexuális szolgáltatásokat ajánlgató hirdetés a minden ilyentől mentes masszászhirdetésekkel.
Új hely volt. előttünk egy CBA működött ott.
Kiírtam hirdetésbe, hogy nincs szexuális szolgáltatás, mégis bejöttek a melegek próbálkozni. Jó páran már telefonba rákérdeztek, hogy na de mégis legyen már, hisz megfizetik.
Egyedül voltam ott mint masszőr, szóval nincs kire mutaogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!