Angol órát kell tartanom tudtok témát adni?
Vigyél be karácsonyi dalokat, keress rá neten a dalszövegre, törölj ki belőlük random szavakat, és legyen ilyen hallás utáni kitöltős teszt. És akinek hibátlan a tanár beír egy kis ötöst. :D
Aztán csinálhatnál még ilyen szóláncos versenyt is. Az utolsó betűvel kell karácsonyhoz kapcsolódó szavakat mondani, te indítanád azzal, hogy christmas és innen folytatódna snow-white-eating-dinner-reindeer-rudolph-holy ésatöbbi. :D A végén, aki bent marad az is kaphatna valami kis ötöst vagy pluszt, karácsonyra való tekintettel. :)
Én híres filmekből vágnék ki közismert jeleneteket és ezeket vetíteném le. Majd megnéznénk az ismeretlen szavakat/kifejezéseket majd még 1x megnéznénk a jelenetet.
Olyanokra gondolok mint a StarWars Én vagyok az apád jelenete, vagy a Gladiátor kártágói csatája stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!