Érdemes elvégezni egy kozmetikus tanfolyamot 35 évesen pályamódosítás céljából?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 11:30
11/15 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a jó tanácsot, talán majd a következő életemben, egy másik galaxisban:)
Azt mégsem írhattam, hogy te meg egy vill..y oszloppal.
2010. febr. 8. 20:51
12/15 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló korú vagyok és ilyesmin gondolkodom. Kíváncsi lennék, mi történt azóta veled? Elkezdted? Hogy haladsz? Örülnék ha válaszolnál, akár priviben is! Köszi!
13/15 A kérdező kommentje:
Szia! Igen elkezdtem a tanfolyamot, és már a bizonyítványom is megvan :)
Nagyon érdekes volt, igaz sokat kellett tanulni, de nem egy unalmas szakma, az biztos. Már az üzletem is majdnem készen van, tavasszal már lehet el is kezdek dolgozni. Én ajánlani tudom neked nagyon, mert az olyan szakmákra ami a szépségápolásra épül, mindig van kereslet.
Ha tudok neked segíteni valamit, akkor kérdezz nyugodtan! Szia.
2011. jan. 2. 16:08
14/15 anonim válasza:
Köszönöm, hogy válaszoltál. Gratulálok Neked! Azt megkérdezhetem, hogy melyik suliban végeztél? Továbbá az érdekelne, hogy szerinted melyik a jobb, ha suli biztosítja a gyakorlati helyet saját tanműhelyben vagy ha mesterhez jársz egy kozmetikába? Neked hogy volt?
15/15 A kérdező kommentje:
Szia! Győrbe jártam, a Beato Angelico Szakképző Bt-hez, itt csak szépségipari szakmákat oktatnak. Én egy mesterkozmetikusnál tanultam, de úgy gondolom, hogy a tanműhelyes jobb lehet. Ott több tanuló van egyszerre, és egymáson is tudtok gyakorolni. A mesterem a vendégeihez nyilván nem engedett úgy hozzányúlni, legtöbbször rokonokon, barátnőkön gyakoroltam itthon. Pedig az aktív gyakorlás nagyon fontos, mert abban kell jónak lenni. Nekem amúgy nagyon tetszik, mert tiszta, kultúrált munka, és a magad ura lehetsz egy idő után. Ha van még kérdésed, akkor írj. Puszi.
2011. jan. 6. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!