Akik elvégezték a villámolvasási tanfolyamot, azoknak hogyan vált be?
Én múlt hétvégén voltam, de nem veszek észre semmi változást. Ettől függetlenül hiszek benne, és gyakorolni fogom, mert ha vannak emberek akiknek megy, nekem miért ne sikerülhetne? A tanfolyam jó arra, hogy nagy vonalakban elmagyarázzák, hogy mit hogyan kell csinálni..stb, de 2 nap szerintem nem elég arra, hogy tökéletesen elsajátítsuk a módszert. Kitartás kell és sok-sok gyakorlás. Rengetegen írják, hogy tanfolyam után nem ment nekik egyből és feladták. Na itt a probléma. Nem szabad feladni. Én is lusta vagyok, de próbálkozni fogok továbbra is, mert akik sikeresen használják, mind azt mondják, hogy az elején kell nagyon tolni és aztán előbb-utóbb sikerülni fog.
Na sok szerencsét és kitartást mindenkinek, aki villámolvasás tanulásra adja a fejét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!