Miért nem lesz tartós a zselés műkörőm?
Figyelt kérdés
Jártam egy tanfolyamra ahol megtanitották hogyan kell zselés körmöket rakni. Sajnos akárhogy igyekszem nm sikerül tul jól. 2-3 nap után egészben esik le. Mit tegyek, hogy levegő ne kerüljön a saját köröm és a zselés közé? A tanfolyamot nem sorolnám a legjobbak közé. :(#Zseléskörmök #Manichur #Pedichur #Műkörőmépítés.
2014. okt. 18. 06:24
1/2 anonim válasza:
Szerintem menj el egy zselés technikai 1 napos tanfira,ott megmondják hol rontod el,és mi a hiba.Ezek a továbbképzések kis létszámban vannak és odamegy hozzád az oktató,megnézi mit csinálsz rosszul.A levegösödésnek több oka is lehet,de látni kell mit hogyan csinálsz.Ha akarsz irj privit.
2/2 anonim válasza:
A körmösömnek van valamilyen lakkja ami hézagmentesít,hogy ne kerüljön be oda levegő :) a fajtáját sajnos nem tudom megmondani, annyira emlékszek, hogy fekete a az alja és a kupak résznél pedig pink :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!