Ezt megtehetik?
Figyelt kérdés
2 éves OKJ-s képzésen vagyok ez most a 2. év (2014-2015), viszont 2015 elején leszek 22 éves és ez az első okj-sem, amit én úgy tudtam hogy ingyenes.. most szeptember közepén kitalálták, hogy változik a szerződés, majdnem 100000 ft a 2 félév..
ezt így lehet ?
előre is köszönöm a(z értelmes) válaszokat ! :)
2014. szept. 26. 21:06
1/4 anonim válasza:
Amit aláírtál szerződés, az vonatkozik rád. Olyan nincs, hogy azt utólag egyoldalúan megváltoztatják.
2/4 anonim válasza:
Nem, nem tehetik meg; törvényileg meg van határozva, hogy 21 éves korig ingyenes az OKJ, ami magában foglalja azt is, hogy addig kell elkezdeni. Ha menet közben betöltöd a 21-et, akkor már nem kérhetnek érte tőled pénzt.
Meg egyébként is; teljesen mindegy, hogy tőled vagy az államtól kapják meg a pénzt.
3/4 anonim válasza:
Lehet kiskapuzni... De az mindenkire vonatkozni fog, nem korfüggő.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen nekik mindegy, csak nekünk nem.. :D Köszönöm szépen mindhármótoknak, ment a zöld ! :)
2014. szept. 26. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!