Ezt megtehetik?

Figyelt kérdés

2 éves OKJ-s képzésen vagyok ez most a 2. év (2014-2015), viszont 2015 elején leszek 22 éves és ez az első okj-sem, amit én úgy tudtam hogy ingyenes.. most szeptember közepén kitalálták, hogy változik a szerződés, majdnem 100000 ft a 2 félév..

ezt így lehet ?

előre is köszönöm a(z értelmes) válaszokat ! :)

2014. szept. 26. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amit aláírtál szerződés, az vonatkozik rád. Olyan nincs, hogy azt utólag egyoldalúan megváltoztatják.
2014. szept. 26. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem tehetik meg; törvényileg meg van határozva, hogy 21 éves korig ingyenes az OKJ, ami magában foglalja azt is, hogy addig kell elkezdeni. Ha menet közben betöltöd a 21-et, akkor már nem kérhetnek érte tőled pénzt.

Meg egyébként is; teljesen mindegy, hogy tőled vagy az államtól kapják meg a pénzt.

2014. szept. 26. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kiskapuzni... De az mindenkire vonatkozni fog, nem korfüggő.
2014. szept. 26. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen nekik mindegy, csak nekünk nem.. :D Köszönöm szépen mindhármótoknak, ment a zöld ! :)
2014. szept. 26. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!