Ezt tényleg megtehetik velem?!
Figyelt kérdés
11.-es vagyok, túlléptem a 250 óra hiányzást, ezután ugye osztályzóvizsgára kötelezhetnek..1 hónapja azt mondták, hogy csak matekból kell, ma meg közölték velem, hogy mindenből kell, egész éves anyag, van rá 1 hetem, hogy felkészüljek.
Tudom, hogy direkt csinálják velem..De megtehetik ezt?Megértem, hogy vizsgáznom kell, de b*sszus..1 héttel előtte kell ezt közölni??!!
2014. máj. 22. 23:00
1/6 anonim válasza:
Igen megtehetik. Kérdező hiányzással vállaltad,persze hogy mindenből kell, más sem csak matekból írt dogát míg te nem voltál ott.
2/6 anonim válasza:
Megtehetik, mint ahogy te is megtehetted volna hogy bemész suliba. Hacsak nem volt szívműtéted. Egy hőemelkedés, megfázás nem kifogás.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, tisztában voltam azzal, hogy majd tennem kell, dee mondták, hogy nem fog kelleni majd semmiből, csak matekból, mert minden másból van jegyem, le tudnak zárni.Akkor most mit variálnak?És egészségügyi okok miatt nem tudtam bejárni..
2014. máj. 22. 23:22
4/6 anonim válasza:
Nem a jegyek számítanak 250 óra hiányzás után osztályozhatatlanná válsz mindegy mennyi jegyed van.
5/6 anonim válasza:
Próbáld meg, max. ismételsz egy évet. Ha eü. okok miatt kell, akkor nem szégyen. A suli szabályzatát nem tudod elkérni, hogy abba pontosan mi van? Illetve ezt jóval előbb kellett volna tisztázni a szüleidnek.
6/6 anonim válasza:
Én kipuskáztam az egész osztályozó vizsgát, tedd ezt te is, ha tudod hogy nem fog sikerülni tanulással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!