Ezt megtehetik velem?
Sajnos a februári hónapba nem voltam gyakorlaton és iskolába az itthoni körülmények nem tették lehetővé de Orvosi igazolást szereztem róla rendes táppénzes papirt leis adtam és a főnököm azt mondta nem ad pénzt erre a hónapomra Tanuló vagyok itt!
Pedig az állam ezt neki úgyanugy fizetni nem?
Szakmunkás
Cső-hálozat szerelő vagyok
A főnököm fizetet havonta 16 ezer ft-ot ez amolyan havi kötelező ösztöndij féleség amit a álam bácsi kifizet neki havi szinten 150 ezret kap utánunk ebből kapunk 15 ezret a többi meg a elv.(hegesztés gyakorlat,ha valamit eltörök,vagy valamit megrongálok vagy elrontom) erre adja az álam és most nem akarja oda adni ezért pedig én mentem volna ha tudtam volna:/
A tanulót a tanulószerződés alapján a betegsége idejére a Munka Törvénykönyve alapján tíz nap betegszabadság illeti meg.
A tanuló a betegszabadságot meghaladó betegsége idejére a társadalombiztosítási jogszabályok szerint táppénzre jogosult
magyarul akkor mindenkép jár?
És ha esetleg nem adja oda akkor mit tehetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!