Ezt megtehetik velem?

Figyelt kérdés

Sajnos a februári hónapba nem voltam gyakorlaton és iskolába az itthoni körülmények nem tették lehetővé de Orvosi igazolást szereztem róla rendes táppénzes papirt leis adtam és a főnököm azt mondta nem ad pénzt erre a hónapomra Tanuló vagyok itt!

Pedig az állam ezt neki úgyanugy fizetni nem?

2013. márc. 13. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen képzés? Eddig ki fizetett Neked?
2013. márc. 13. 18:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Szakmunkás

Cső-hálozat szerelő vagyok

A főnököm fizetet havonta 16 ezer ft-ot ez amolyan havi kötelező ösztöndij féleség amit a álam bácsi kifizet neki havi szinten 150 ezret kap utánunk ebből kapunk 15 ezret a többi meg a elv.(hegesztés gyakorlat,ha valamit eltörök,vagy valamit megrongálok vagy elrontom) erre adja az álam és most nem akarja oda adni ezért pedig én mentem volna ha tudtam volna:/

2013. márc. 13. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Kell lenni valamilyen szerződésnek közted és a munkáltatód között, vagy az iskolád és a munkáltató között, amiben rögzítve vannak a szabályok. Ezt az iskoládtól fogod tudni pontosan megkérdezni. Csak annyit mondjál hogy beteg voltál, ott az igazolás, ebben a helyzetben jár e az ösztöndíj?
2013. márc. 13. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:

A tanulót a tanulószerződés alapján a betegsége idejére a Munka Törvénykönyve alapján tíz nap betegszabadság illeti meg.

A tanuló a betegszabadságot meghaladó betegsége idejére a társadalombiztosítási jogszabályok szerint táppénzre jogosult

2013. márc. 13. 21:06
 5/5 A kérdező kommentje:

magyarul akkor mindenkép jár?

És ha esetleg nem adja oda akkor mit tehetek

2013. márc. 14. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!