Közösségi szolgálatos kérdés? SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
Sziasztok, ma voltam először közösségi szolgálatot végezni egy óvodában, ahol gyerekekkel kellett játszanom, de 7 iskolai tanóra után 2 óra alatt annyira kimerítettek, hogy nem lassan nem tudom eldönteni, hogy fiú vagyok-e vagy lány. 10 gyerek lógott rajtam 10 helyről, folyton beszéltek... És igazából imádom a gyerekeket, csak még sosem voltam ennyi ideig ilyen picikkel. Mit tegyek? Szóljak a mentoromnak vagy az óvónőnek? Félek, hogy nem találnának nekem másik munkát, és akkor nem tudnék érettségit szerezni.2014. szept. 4. 18:33
1/3 anonim válasza:
Vagy beleszoksz, ma még új volt, vagy nem közvetlenül tanítás után kéne menni, vagy tanítási szünetben, vagy nem muszáj két órát maradni. Lehetsz másfelet is, akkor két alkalom alatt jön össze 3 óra.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, csak minél gyorsabban túl akarok rajta lenni :/
2014. szept. 4. 19:22
3/3 anonim válasza:
Akkor menj el olyankor, amikor a suliban szünet van, de az oviban nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!