Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Milyen OKJ tanfolyamot érdemes...

Milyen OKJ tanfolyamot érdemes elvégezznem?

Figyelt kérdés
Amivel tudnék boldogulni is majd 16éves vagyok pincérnek tanulok de nem tetszik mik a követelmények ott? fiú vagyok nekem a betanitott munkák tetszenek

2014. szept. 3. 21:05
 1/5 anonim válasza:
Ha rámhallgatsz tök mindegy hogy mit csak láss benne fantáziát és legyen egy kis kedved hozzá. A többi meg valahogy majd csak összejön!
2014. szept. 3. 21:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Gyermekgondozó-nevelő ez picit szimpatikus szerinted?
2014. szept. 3. 21:34
 3/5 bettah1991 válasza:
szia! Ha okj tanfolyamot szeretnél elvégezni, akkor mindenképpen olyat válassz, ami érdekel is. Nagyon keresett szakmák az informatikai rendszergazda, vendéglátós, számítógép karbanrató tanfolyamok, mellesleg elég jól fizetnek, az elvégzésük után könnyű elhelyezkedni, akár külföldön is.
2014. szept. 7. 13:50
 4/5 A kérdező kommentje:
koszonom szepen
2014. szept. 7. 14:04
 5/5 anonim válasza:
Avi hegesztö
2014. szept. 26. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!